ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kar Yağışı Malatya'ya Dayandı

Yağışlı hava Malatya'da etkili olurken yüksek kesimlerde kar yağışı Beydağının hemen arkasında bulunan Gülümuşağı köyünü etkisi altına aldı. 

26 Kasım 2022 01:24
Kar Yağışı Malatya'ya Dayandı

Meteoroloji ölge Müdürlüğü yetkilileri "Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir." değerlendirmesi yaparken Kuvetli Yağış ve Rüzgar uyarısınd abulunarak şunları ifade ettiler:

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Beklenen yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Yağış anında rüzgarların güneyli yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden çatı uçması , ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve baca gazı zehirlenmeleri gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜLÜMUŞAĞI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Malatya il merkezine yakın mesafede bulunan ancak Beydağının arkasında yer alması nedeniyle kar yağışı Gülümuşağı köyünün tamamen beyaza büründürdü. Cengiz Tayfun'un paylaştığı resimde Gülümuşağı tamamen karla kaplandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.