ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlanıyor

“24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi. 

24 Kasım 2022 17:22
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlanıyor

Programa; Malatya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Büyükşe

hir Belediye Başkan V. Umut Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, il merkezi ve ilçelerimizde görev yapan öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Vali Şahin: “Öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli, hepimiz bir öğretmenin eseriyiz. Hepimizin hayatında bir dönüm noktası olan öğretmenimiz vardır ve hayatta bir yerlere gelebildiysek, bir şeyleri doğru yapıyorsak mutlaka bize o yönü veren bir öğretmenimiz vardır.

Öğretmenlik mesleği bir peygamberlik mesleğidir. Çünkü peygamberler de öğretmen olarak geldiler ve toplumlarını iyiye, güzele yöneltmek, yanlıştan geri döndürmek için çalıştılar. Bu dönüşümü toplumlarında sağladılar. Bu açıdan bakıldığında öğretmenlerimiz de bir peygamberlik mesleği yapıyorlar.

Yaptığınız o kadar büyük bir iş ki bir doktorun hastasını hayata döndürmesi gibi, öğretmenlerimiz de bir insanı insan olarak inşa ederken, aynı görevi görüyorlar. Mesleğinizi sevin, mesleğiniz çok kutsal bir meslek, hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43