ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Flaş Haber 15 Yaşında

Malatya'da yayınlanan Malatya Flaş Haber İnternet sitesi 15 yaşına girdi. 

18 Kasım 2022 14:11
Malatya Flaş Haber 15 Yaşında

18 Kasım 2008 Tarihinden itibaren Malatya'da internet yayıncılığı yapmaya başlayan Malatya Flaş Haber Sitesi Gazeteci Remzi Hayta tarafından kuruldu. 15 Yaşına giren Malatya Flaş Haber Sitesinde yayınlanan kuruluş yıldönümü açıklamasında "Kurulduğu günden beri ajansa  dayalı kopyala yapıştır haberciliğin ötesinde özellikle yerel gündemi yakinen takip eden, gündemi yorumlayan, doğru soruları doğru kişilere zamanında soran, alanında uzman köşe yazarlarının yazılarını sütunlarına taşıyan, sayısız özel röportaja imza atan bu özelikleri sayesinde Malatya halkının gündemi takip ettiği internet haber sitelerinden birisi olma başarısı elde eden Malatya Flaş Haber, 15. Yaşını siz değerli okuyucularımızın da varlığıyla büyük bir mutluluk ve gururla kutluyoruz" denildi.

MGC KUTLADI

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, internet yayıncılığının Malatya'da öncülerinden olan Malatya Flaş Haber Sitesinin başarıyla 15 yaşına bastığını belirterek "İnternet yayıncılığında 15 yıl mücadele etmek hiç de kolay bir iş değildir. Malatya Flaş Haber sitesi 15 yaşına basarken yayınlarıyla da yol gösterici olmuştur. Flaş Haber Sitesi ekibini kutluyor, nica yıllara ulaşması dileklerimizle başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.