ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HEKİMHAN'DA CUMHUR-MİLLET İTTİFAKINDAN ORTAK KARAR

Hekimhan belediye meclisi olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan ilçeye yeni okullar, kaymakamlık ile emniyet binalarının yapılması için meclis üyeleri birlikte el kaldırdı ve oy çokluğuyla gündem maddesi kabul edildi. CHP'li iki üye hayır oyu verdi. 

10 Kasım 2022 03:05
HEKİMHAN'DA CUMHUR-MİLLET İTTİFAKINDAN ORTAK KARAR

Hekimhan ilçe merkezinde yapılacak olan okullar, kaymakamlık ve emniyet binası için Belediye Meclisi olağanüstü olarak toplandı. Malatya Valiliğinin talimatı ile ilçe merkezindeki söz konusu kamu yatırımlarına imar durumu, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni belgesi gibi yapı belgelerinin düzenlenmesi konuları görüşüldü. Meclise sunulan yeni okul binaları, kaymakamlık ve emniyet binası yapımı teklifi 14 meclis üyesi kabul ederken, 2 meclis üyesi teklifi kabul etmedi. Çoğunluğun sağlandığı kararla birlikte ilçeye yeni okullar, kaymakamlık ve emniyet binası kazandırılması noktasında görüş birliği sağlandı. 
Meclis toplantısı ve alınan karar doğrultusunda sosyal medya hesabı üzerinden meclis üyelerine teşekkür eden Hekimhan Belediye başkanı Turan Karadağ; “Bugün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü meclis toplantısında imar ile alakalı gündemde Hekimhan’ımıza yapılacak olan okullar, Kaymakamlık ve emniyet binası yapımı için aldığımız kararda 14 meclis üyesi evet diyerek kabul ederken, 2 meclis üyemiz Melda Pektaş ve Murat Karayazıcı  hayır diyerek karşı çıktılar. Şahsım ve oylayan 14 meclis üyesi ile birlikte Hekimhan’ın lehine olan tüm yatırımlara varız ve hazırız.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazim emir 2022-11-10 17:25:41

Dertleri neymiş o iki üyenin mantığın bittiği yer