ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BİK. Müdürler Değerlendirme Toplantısı sona erdi

Basın İlan Kurumu birim ve şube müdürlerinin katılımıyla 3-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “2022 Müdürler Değerlendirme Toplantısı” sona erdi. 

06 Kasım 2022 08:29
BİK. Müdürler Değerlendirme Toplantısı sona erdi

Resmi Gazete’nin 18 Ekim 2022 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun getirdiği yükümlülükler ile internet haber sitelerini de içine alan yeni yönetmelik hazırlıklarının ele alındığı değerlendirme toplantısında şube müdürlüklerinin görüş ve talepleri dinlendi.

3 gün süren toplantıların tüm oturumlarına başkanlık eden BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, kurumsal işleyişe yönelik beklentileri sıraladı.

Ayrıca toplantılarda, İlan Müdürü İdris A. Çam, Hukuk Müşaviri Bilal Kılınç ve İlan Müdür Yardımcısı Ümit Mert mevzuat hazırlıkları; Protokol Uzmanı İhsan Ataöv ise “Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitimi” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.