ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kızılay Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor

29-Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası ilimizde dolu dolu kutlanıyor. Kızılay Malatya İl Başkanlığı tarafından Kızlay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor 

05 Kasım 2022 10:57
Kızılay Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor

154. Yaşında olan Türk Kızılay her yıl olduğu gibi bu yılda 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası sebebi ile yurdun 4 bir yanında çeşitli etkinlikler düzenleyerek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıyor.

Türk Kızılay Malatya İl Başkanı Sayın Osman Korkut “ İlimiz genelinde ulaşılmadık yer bırakmama çalışıyoruz. Gıda Kolisi, Kıyafet, Battaniye, Konserve, vb. elimizde ne varsa o andan kalplere nasıl dokuna bilirsek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bazen okullarda bazen köylerde kimi zaman şehir merkezinde kısacası her yerde olmaya devam edeceğiz. Kızılay Haftası kapsamında eğitmenlerimiz tarafından okullar ziyaret edilerek faaliyetlerimiz hakkında paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunuyoruz. Bizler Gönül Elçileriyiz, dokunduğumuz her gönül yeşeren bir umuttur.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.