ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TSO Başkanı Sadıkoğlu Ankara'da Ağırlandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve TSO Meclis Başkanı Hakan Er Ankara'da Malatya Derneklerince ağırlandı. 

01 Kasım 2022 05:15
TSO Başkanı Sadıkoğlu Ankara'da Ağırlandı

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve  TSO Meclis Başkanı Hakan Er Ankara Malatya Dernekler Federasyonunu ziyaret ettiler. 

MAFED Başkanı Kamil Göksu "şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini ağırlamaktan çok memnun olduk yeni seçilen başta sayın başkanımız Oğuzhan Aata Sadıkoğlu olmak üzere siz kıymetli yol arkadaşlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu ziyaretinizi çok anlamlı vede kıymetli buluyorum o yüzden biz başkantte sizler için sizlerde Malatyada bizler için çok önemlisiniz. Biz sizler le birlikte Malatya -Ankara köprüsü olacağız şehrimizin sanayileşerek büyümesi noktasında gerek bürokrasi gerekse lobi faaliyetleri açısından sizlere destek olabiliriz. Bu tür ziyaretlerin geliştirilerek devam etmesinden şehrimizin istifade edeceğini belirtmek isterim" dedi.

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da Konuşmasında "Şehrimizin Ekonomisinin ,Sanayisinin, ihracatının ve lobisinin gelişmesi için Ankara Malatya Dernekler Federasyonumuz önem arz etmektedir. Ankaradaki Federasyonumuz Malatya Lobisi açısından önemli rol oynayacaktır bizler bu tür faaliyetlere destek olacağız. Malatyamızın gelişerek büyümesi noktasında  hep birlikte hareket etme noktasında omuz omuza vererek çalışma ortamı yaratabilirsek çok önemli olacaktır. Biz hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadık dik duruş sergiledik bu noktada tüm yol arkadaşlarıa teşekkür ederim biz aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz şehrimize katkı sunmak bizim asli görevlerimiz siz kıymetli dernek başkanlarımız Federasyonumuzun çatısı altında başka başka siyasi görüşe,inanca sahip olmanıza rağmen bir arada olarak bu birlikteliği sağlamışsınız bu çok önemli birleşmeye birlikte hareket etmeye hepimizin ihtiyacı var bizleri sabahın bu saatinde ağırlamak için burada oldunuz çok teşekür ederim" diye konuştu.

Daha sonra Oğuzhan Ata Sadıkoğlu na MAFED Başkanı Kamil Göksu,MASTÖB Ankara Şube Başkanı Selçuk Kaymaz ve Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz tarafından Plaket takdim edildi.

Oğuzhan Aata Sadıkoğlu da Malatya Kaysısı ikram ettikten sonra tüm heyete  Kamil Göksu tarafından kahvaltı verilerek uğurlandılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.