ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BAŞKAN MUTLU: SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Malatya İdmanyurdu Başkanı Teoman Mutlu sporcu sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek,liglere ara verilmesini istedi. 

19 Mart 2020 14:15
BAŞKAN MUTLU: SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

2019-2020 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Malatya İdmanyurdu Onursal Başkanı Teoman Mutlu, bir dizi kararlar alarak Futbol camiasında son günlerde beklenen liglerin bir süre ertelenmesi, teyir edilmesi konularına parmak basarak, koronavirüsle mücadele konusunda herkesin elini taşın altına koymasını istedi. 

Teoman Mutlu şu sorlara da cevap bekliyor:

1-Sporcu kardeşlerimizin protokolde uygulanan 1 metre kuralına nasıl uyacakları bilimsel olarak ortaya konulmalıdır.
2.Saha içi mücadelelerinde hasta olan bir futbolcunun diğer bir futbolcuya hastalık geçirmesi gerceği nasıl es geçilir.
3.Soyunma odaları, spor tesisleri alınan önlem kararları ile kapatılmışken, bu sporcular nerede nasıl bu maçlara hazırlanır.
4.Alınan önlem kararları ile toplu halde hareket etmeyen bir arada olmanın yasak oldugu bir durumda sporcu kardeşlerimiz nasıl bir arada seyahat, yemek ve bir arada toplantı yapacaklar..
5.Tribünlerde seyirci yok ama futbolcular sağlıklı bir ortamda mücadele veriyorlar garantisini Spor Bakanlığı ve Tff veriyormu?

Teoman Mutlu,  "hiçbir Şampiyonluk ve Kupanın Sağlıklı bir insandan önemli değildir. Sporun kanun ve gereklerine uyulması karşılığında Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor bakanlığımızın almış oldukları müsabakaların devam etme fikrinden dönülmemesi karşılığında Kanuni Tüm haklarımızı sağlıklı bir nesil için askıya almayı göze aldığımızı Kamuoyuna Bildiriyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.