ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Jandarma 83 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirdi

Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol aramasında bir ihbar değerlendirilerek 83 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. 

31 Ekim 2022 06:10
Jandarma 83 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirdi

Jandarmadan yapılan açıklamaya göre, Malatya ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlıklarınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ilinden İstanbul iline uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı duyumu alındı. Alınan duyum üzerine Kale ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararı ile operasyon başlatılmış olup, Uyuşturucu Madde Tespit Köpekleri ile şüpheli bir araçta yapılan arama esnasında araçta bulunan valizlere tepki verdikleri tespit edildi. 

Yapılan detaylı aramada, toplam 83 kilo 287 gram Skunk uyuşturucu maddesinin, valizlerin içerisine vakumlu paketler halinde yerleştirildiği görüldü. Ele geçirilen ve piyasa değeri yaklaşık 10 milyon 244 bin lira olan, 83 kilo 287 gram Skunk uyuşturucu maddesine el konularak 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.