ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Cengizhan Akgün: İyi Bir Takım Olduk

Yeni Malatyaspor’un genç forvet oyuncusu Cengizhan Akgün, Altınordu maçını kazanacaklarına inandıklarını söyledi. 

27 Ekim 2022 04:34
Cengizhan Akgün: İyi Bir Takım Olduk

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan ileri uç oyuncusu Cengizhan Akgün, Göztepe mağlubiyeti ve kendi performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Futbolda bazen iyi oynayanın değil hata yapmayan takımın galip geldiğini aktaran Akgün, Göztepe maçı, bizim çok iyi başladığımız hafta boyunca da çok iyi hazırlandığımız karşılaşmaydı. Genel olarak maç boyunca çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İzleyenlerde eminim bu şekilde düşünüyordur. Ama bazen futbol iyi oynayanın değil de hata yapmayan takımın kazandığı bir oyun. Şanssızlık mı? Yoksa son vuruşları iyi yapamadığımızdan mı? Adını ne koyarsak koyalım o bölgede sıkıntı yaşadığımız için mağlup olduk” dedi.

“KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM”

İleriye dönük olarak Yeni Malatyaspor’un oyun anlamında çok büyük bir umut vaat ettiğini ifade eden Cengizhan Akgün, “Bence ilerleyen haftalarda bu tarz şeyler yaşanmayacak diye düşünüyorum. Biz alt sıralarda yer aldığımız için Altınordu bizim rakibimiz olarak gözüküyor ama yıllardır bu ligde aynı oyuncularla oynayan bir ekip. Bizde iyi bir takım olmaya başladık. Bence iyi bir mücadele olacak ama inşallah kazanan biz oluruz. Kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE ATLATMAYA ÇALIŞIYORUM”

Kendi performansındaki düşüşle ilgili olarak da konuşan genç oyuncu, “Sezona çok iyi başlangıç yaptım. 5 haftada 5 gol yaptım. Milli aradan sonra fiziksek olarak bir düşüş yaşadım. Bu her oyuncunun yaşayabileceği şeyler. Bu süreci şimdi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum. Elimden ne geliyorsa takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Hocamızın takdiri oynattığı zaman oynuyorum, oynatmadığı zaman da arkadaşlarıma en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Haber: Malatya SÖZ Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43