ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi BBP İlçe ve Kadın Kollarından MGC’ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Battalgazi İlçe Kadın Kolları ve Battalgazi ilçe teşkilatından Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ne ziyaret gerçekleştirildi. 

24 Ekim 2022 00:34
Battalgazi BBP İlçe ve Kadın Kollarından MGC’ye Ziyaret

BBP Battalgazi ilçe başkanı Abdullah Daşkıran ile Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Aybar  yöneyim kurulu üyesi Songül Acet’den MGC’ye ziyaret gerçekleştirildi. 
Ziyaret sırasında konuşan MGC Başkanı Vahap Güner; “Büyük Birlik Partisi Battalgazi ilçe Kadın Kolları başkanı ve Battalgazi ilçe başkanı cemiyetimizi ziyaret ettiler. Demokrasimizin önemli taşlarından biri olan siyasi partimizin önemli görevler yaptığını biliyoruz. BBP Malatya’da örgütlenmesini tamamlanmış, seçimlere hazırlanan partilerimizden birisidir. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.  
BBP Battalgazi ilçe başkanı Abdullah Daşkıran; “Bende sayın başkanıma bize gösterdiği misafir perverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Malatya’da BBP olarak gerçekten canla başla çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizi de hemen hemen kurduk, teşkilatlanmaızını tamamaldık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.  
“Her Gönüle Dokunuyoruz”
Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı  Aliye Aybar; “bizleri kabul ettikleri için MGC başkanımız başta olmak üzere MGC yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler ayrım yapmadan her mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sıkıntılarını dinliyor elimizin yettiği kadar yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz kapıda davamızı ve siyasi politikalarımızı anlatıyor seçimler için kendilerinden destek istiyoruz. Mahallelerde başkanlarımızı oluşturduk. Genç, yaşlı, küçük, büyük demeden her gönüle her yüreğe dokunmaya çalışıyoruz.” diye belirtti. 
“Var gücümüz ile çalışıyoruz”
2023 seçimlerine şimdiden var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Aybar; “Bildiğiniz gibi 2023 Haziranında seçimler var. Bizde BBP olarak Malatya’da il ve ilçe teşkilatları olarak büyük bir özveriyle seçimlere hazırlanıyoruz. Ayrıca partimize üye kayıtlarımızı da sürdürüyoruz. Bu anlamda partimize yoğun bir teveccüh var. Biz kadınlar olarak partimizin çıtasını yükseltmek adına var gücümüzle çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 Yapılan açıklamaların ardından BBP Malatya-Battalgazi İlçe Kadın kolları başkanı olarak Aliye Aybar, MGC başkanı Vahap Güner’e hediye takdim etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.