ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

TEKSTİLKENT 500 KİŞİYİ İSTİHDAM EDECEK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’de temeli atılan Tekstilkent Proje alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. 

22 Ekim 2022 20:12
TEKSTİLKENT 500 KİŞİYİ  İSTİHDAM EDECEK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu bölgesinde yürütülen proje alanında incelemelerde bulundu. İlçeye katma değer sağlayacak projenin temel çalışmaları hakkında birim müdüründen bilgiler alan Başkan Güder, proje ile kadın ve gençlerin istihdama katılmasında öncü rol üstleneceklerini belirtti. En az 500 kişiye iş istihdamı sağlamasının yanı sıra Battalgazi’nin bölgede yeniden yükselen yıldızı olmasında da önemli rol oynayacak olan projenin ise 2023 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Battalgazi’de işsizliği hayata geçirdiği projelerle azaltacaklarına dikkat çeken Başkan Güder, “Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizi her geçen gün daha da geliştiriyor ve büyütüyoruz. Tekstilkent projemiz, genç istihdamını hızlı bir şekilde sağlamaya yönelik bir programdır. İnsanlarımızı iş sahibi etme noktasında projemizi bölgemize kazandırmış olduk. Bu projemizle 500 vatandaşımız iş sahibi olacak. İnsanlarımızı meslek sahibi etme noktasında Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımı devam edecek. Hatunsuyu bizim için önemli merkezlerden bir tanesidir. Battalgazi bölgemizden organize sanayi bölgesine giden birçok vatandaşlarımız var. Özellikle gençlerin çalıştığı bu sektörde, uzak yerde çalışmaları verimi düşürüyor. Bizde proje ile sektörü bölgemize getiriyoruz. Temel çalışmaları devam ediyor ve bizlerde incelemelerde bulunduk. İlçemize değer katacak çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah 2023 yılında projemizi tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43