ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Valiliği Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bir bizi incelemelerde bulunmak ve çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Malatya'da Vali Hulusi Şahin'i ziyaret etti. 

15 Ekim 2022 03:53
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Valiliği Ziyaret Etti

Oktay, Malatya Havalimanı’nda Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve il protokolü tarafından karşılandı.

Valiliği ziyaret eden Oktay, burada Vali Hulusi Şahin, vali yardımcıları ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Oktay, Vali Hulusi Şahin’den Malatya hakkında genel bilgiler aldı. Valilik ziyaretinde Oktay’a AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan eşlik etti.

Valilik ziyaretinin ardından Yeni Cami civarında bulunan esnafları ve işyerlerini ziyaret eden Oktay, esnaflarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Programına Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen “Vefa Buluşması” etkinliği ile devam eden Oktay, son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezinde düzenlenen “Gençlik Buluşması” programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

İlimizdeki temaslarını tamamlayan Oktay akşam saatlerinde ilimizden ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.