ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

MERT: KANALİZASYONSUZ YER KALMAYACAK

Arguvan İlçesi’ne bağlı Çayırlı Mahalle sakinleriyle buluşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Susuz ve Kanalizasyonsuz bir kalmayacak” dedi. 

10 Ekim 2022 13:25
MERT: KANALİZASYONSUZ YER KALMAYACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez mahalleler ve kırsalda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2022 yılı yatırım programında olan Arguvan İlçesi Çayırlı Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı yenilenecek. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen Çayırlı Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Arguvan Çayırlı Köyü Muhtarı Veli Karul, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek,  “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’e ve Arguvan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kızıldaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, “Bugün bizi kalabalık bir şekilde karşıladınız. Biz size teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla ilçemizde çok güzel, çok önemli hizmetler yapıyor. Bu anlamda Genel Müdürümüz kendisi zaten sahanın içinden gelen, sahanın içini çok iyi bilen bir bürokratımız. Bugünde birlikte köyümüzdeki mahallemizdeki sorunları yerinde izlemek için buraya geldik. Kendisine bu yoğun zamanın içerisinde zaman ayırarak mahallemize geldi. Hakikaten Sayın Genel Müdürümüz daha önce yol alt yapının başındayken de birlikte oldukça güzel hizmetler yaptık, bugün bu geldiğimiz yolların asfaltının dökülmesinde de çok hizmetleri olmuştur. Bugünde MASKİ’nin Genel Müdürü içme suyu konusunda kanalizasyon konusunda Malatya’mızın geneline hizmet veriyor. Bu konudaki ilçemize sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı biz kendisine çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın kırsal mahallelerin altyapısı ile hassasiyetini hatırlatan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda sahayı en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Sorunları yerinde görmek ve müdahale etmek için sahaya geldik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları net. Susuz, kanalizasyonsuz, problemli yer istemediğini ve bununla ilgili de hızlı çalışmamız gerekliğiyle ilgili talimatlarımızı aldık. Zaten 13 ilçemizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Arguvan’ımızda, Çayırlı Mahallemizde eksikliklerimizi yerinde görmek ve hızlı bir şekilde bu sorunu halletmek için buraya geldik. Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. İnşallah bu sorunun çok kısa ve hızlı bir şekilde çözeceğiz. Seri bir şekilde halledeceğiz. Seneye geldiğimizde depomuz inşallah yapılmış olacak. Sorun bırakmayacağız. İyi bir ekibimiz var. Saha da pratik ve seri bir ekibimiz var. Hızlı hareket edeceğiz. Buradaki diğer bölgelerde de varsa ufak tefek sorunları halledeceğiz.  Tekrar bu karşılamadan dolayı Arguvanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.   Arguvan Belediye Başkanımızla zaten sürekli beraber çalışıyoruz. Allah razı olsun, her gelmemizde sahada beraber oluyoruz, beraber sorunları yerinde görüyoruz, beraber çözmeye çalışıyoruz.  Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43