ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

İZDES Heyetinden Vali Şahin’e Ziyaret

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında Malatya'da bulunan Vali-Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Hamdi Nayır başkanlığındaki heyet, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti. 

10 Ekim 2022 10:25
İZDES Heyetinden Vali Şahin’e Ziyaret

Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Nayır, İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşların ve taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan İZDES Projesi çalışmaları konusunda Vali Şahin’le fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Vali Nayır’a İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Daire Başkanı Suna Üstüner ve İçişleri Bakanlığı Uzman Koordinatör Ömer Faruk Abay eşlik ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43