ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hasan Özer'de Yeni Malatyaspor'a Umut Vermedi

Erzurumspor'a kendi sahasında 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'da teknik direktör değişikliği takıma umut ve güven vermedi. 

10 Ekim 2022 10:29
Hasan Özer'de Yeni Malatyaspor'a Umut Vermedi

Teknik direktör Hasan Özer yenilginin ardından yaptığı açıklamada hala oynanacak 30 maç ve 90 puan olduğunu belirterek "4 gündür takımla birlikteyiz, takımı tanıma adına henüz yeniyiz. Ama izlediğimiz kadarıyla en iyi on birde çıkmayı hedeflemiştik. Çalışmalarda daha çok savunma oyununa ağırlık verdik, çünkü geriye baktığımızda en fazla gol yiyen takımız, bu nedenle gol yememe sorununu çözmemiz gerekiyordu. Karşılaşmada rakibin tecrübeli olmasına rağmen çok net pozisyonlar verdiğimizi düşünmüyorum. Yediğimiz gol de bireysel bir hatadan kaynaklandı. Tabi ki arzuladığımız hem oyun hem sonuç bu değildigenç bir kadromuz var, takımın kamp yapmaması da ayrıca bir sorun ancak biz yinede toparlanarak ligde kalmaya çalışacağız. Hedefimiz ligde kalmaktır, umutsuz değilim bu takım ligde kalacak güçtedir" dedi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer’in kırmızı kart cezası nedeniyle karşılaşma sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yardımcı Antrenör Uğur Bayarslan, Malatya’da anlamlı bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirterek "Buraya zor bir deplasman olarak geldik. Genç, dinamik, koşan, rakibi bozan ve hücum oyuncuları ile araya koşan bir ekip. Bizde hafta içi buna göre önlemlerimizi aldık. ”İlk yarıya iyi başladık ve 2 gol pozisyonu bulduk. Sonrasında uyun dengelendi ama ilk yarı boyunca bütün oyunun kontörlü bizdeydi. İkinci yarı tabi ki daha zor olacaktı bizim açımızdan. Çünkü rakibinin şiddetle puan ve puanlara ihtiyacı vardı. Yeni hocaları geldi, alacakları bir galibiyet onları rahatlatacaktı. Yeni Malatyaspor’un genç oyuncularının baskı yediklerinde pas hatası yapacaklarını biliyorduk. Böyle de bir geri pasta Eren topu kapıp golü attıktan sonra rahatladık” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.