ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Üniversite Mahallesi Pilav Şenliğinde Biraraya Geldi

Üniversite Mahalle Muhtarlığınca birlik ve beraberliğin ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi yerleşke alanında bulunan Cami avlusunda pilav şenliği etkinliği düzenledi. Katılım oldukça yüksek olduğu Pilav şenliğinde Mahalle sakinleri birbirleri ile tanışma imkanı bulurken çocuklarda kendileri için özel olarak yapılan sahnede Palyaço eşliğinde neşeli dakikalar geçirmenin keyfini yaşadılar. 

10 Ekim 2022 21:32
Üniversite Mahallesi Pilav Şenliğinde Biraraya Geldi

Üniversite Muhtarı Esra Polat’ın gayret ve çabaları ile gerçekleşen “Pilav Şenliği Etkinliğine “ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ak Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaaddin Polat, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyesi Remzi Hayta, Büyük Birlik partisi Battalgazi ilçe kadın Kolları başkanı Aliye Aybar, İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Müdiresi Tuba Aydoğdu, İnönü Üniversitesi Personeli ve Üniversite Mahallesi sakinleri katıldı.

Pilav şenliğinde çocuklar için Üniversite incili Köşk Kreş Anaokulu sahibi Nida Gezek tarafından mahalle çocukların eğlenmesi için Şişme oyun parkları, Bubble Show. Sihirbazlık gösterileri, kuklalar, çuval yarışması, yaramaz palyaço gibi etkinlikler düzenlendi.

-Açılışı İmam Süleyman Bozkurt’un Kuran-ı kerim tilaveti okuması ile başlandı. Daha sonra söz alan Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat “Öncelikle bu güzel şenliğimize geldiğiniz ve katılım sağlamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz yeni bir mahalleyiz. Yeni Mahalle olmamız nedeniyle sıkıntılarımız çok oldu ama Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, gerekse Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder başkanımız hep bizim yanımızda oldular ve sorunlarımızı büyük ölçüde çözdüler ben bu konuda kendilerine huzurlarından teşekkür ediyorum.2020 ayrıldık yeni bir mahalle olduk.

 Tabi çok kısa zaman sonra pandemi ile mücadele ettik. Herkes evlerinde mahsur kaldı sosyal etkinlik hiç yapamadık. İnsanlarımız sosyalleşemedi. Bugün burada Üniversite sakinleri olarak birlik ve beraberlik ve paylaşma adına Pilav Şenliği etkinliği Muhtarlık olarak düzenledik. Bu katılıma katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum.”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise “ Üniversite Mahallesinin çalışkan ve başarılı muhtarımız Esra Polat hanımefendiye çok teşekkür ederim çok güzel bir etkinlik. Bizde Battalgazi olarak Üniversite bölgesinde daha çok yatırım daha çok hizmet vermek için elimizden gelen gayret ve çabayı sarf ediyoruz. Daha güzel hizmetler geleceğini belirtmek isterim” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Çolak ise konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan başkanın il dışında olması nedeniyle selamlarını iletti ve böyle güzel etkinliğe ev sahipliği yapan Üniversite Mahallesi Muhtarı Esra Polat’a teşekkür etti.

Daha sonra Protokol Pilavın başına geçerek tabaklara pilav koyarak misafirlere ikram ettiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.