ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Orduzu Spor Kompleksi Devam Ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Cemal Noğay, Şirket Genel Müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Mahalle muhtarları ile birlikte Orduzu Spor Kompleksinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

09 Ekim 2022 01:34
Orduzu Spor Kompleksi Devam Ediyor

Malatya’nın geleceğine yönelik yatırımların yapıldığını belirten Başkan Gürkan, “Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamak için bütün personelimizle, muhtarlarımızla, paydaşlarımızla birlikte el ele vereceğiz Malatya tek yürek mazisine layık istikbale hazırlanıyor diyeceğiz ve gereğini yapacağız” dedi.

Gürkan: Hizmetlerimizi gezmekle bitirme şansımız yok

Muhtarlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu Spor Kompleksini gezdiklerini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Kompleksimizde gençlik karşılama merkezimiz bitmek üzere. Jimnastik salonu ve 5 bin kişilik spor salonumuzda çalışmalarımız devam ediyor. Bölgede çevre düzenlemesiyle birlikte EXPO 2028’e hazırlanan bir Malatya’yı görüyoruz, alanı görüyoruz. Bu çalışmaların özellikle küresel ekonomik kriz döneminde yapıldığını görünce bu konuda hakikaten Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, bakanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi gezmekle bitirme şansımız yok. Çalışmakla her şey oluyor. Durmak yok yola devam diyeceğiz. Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamak için bütün personelimizle, muhtarlarımızla, paydaşlarımızla birlikte el ele vereceğiz Malatya tek yürek mazisine layık istikbale hazırlanıyor diyeceğiz ve gereğini yapacağız” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.