ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Cihat Aslan ile Yolları Ayırdı

Yeni Malatyaspor Teknik direktörü Cihat Aslan ile anlaşarak yollarını ayırdı. Teknik direktörlük görevine Hasan Özer getirildi. Takımı Erzurumspor maçına Hasan Özer hazırlayacak. 

04 Ekim 2022 12:27
Yeni Malatyaspor Cihat Aslan ile Yolları Ayırdı

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman yaptığı açıklamada "Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Cihat Arslan hocamızla sözleşmemizi karşılıklı olarak sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz" dedi. 

HASAN ÖZER’LE ANLAŞMA

Sakaryaspor maçı sonunda takımdan ayrılan teknik direktör Cihat Arslan’ın yerine yönetim Hasan Özer ile anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor Basın sözcüsü Ramazan Yeşilova Cihat Arslan’ın takımdan ayrılması nedeniyle yeni teknik heyeti bir an önce belirlemek ve yeni teknik adamın takımı Erzurum maçına hazırlamasını istediklerini belirtmişti. Hasan Özer’in Malatya’ya gelerek, bugünden itibaren takımın başına geçmesi bekleniyor.

Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, Cihat Arslan’la yönetimin buluştuğunu ve kendisine teşekkür edildiğini belirtirken; “Hasan Özer, Yeni Malatyaspor’un tüm dplasman maçlarına gelmişti. Yönetim olarak hiç bir düşüncemiz yoktu ancak gelişmeler sonunda Hasan Özer’le el sıkıştık” dedi.

Hasan Özer, başarılı bir futbolcu olarak Malatyaspor, Trabzonspor, Gaziantep takımlarında da forma giymişti.

KUPADA RAKİP AĞRI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, kulüp temsilcileri ve federasyon yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen kura çekiminde, bu turdan itibaren kupaya katılan 7 Süper Lig ekibi de yer aldı.

Toplam 68 takımın 18-19-20 Ekim tarihlerinde mücadele edeceği tek maç eleme sistemine göre oynanacak.

Bu turdan itibaren kupaya katılan Yeni Malatyaspor, BC Group Ağrı 1970 ile evinde karşı karşıya gelecek. Tek maç eleminasyon usulü oynanacak karşılaşmada galip gelen ekip bir üst tura yükselecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.