ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TSO'da Sadıkoğlu Yeniden Kazandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yeniden kazandı. Sadıkoğlu 23 Gurupta kazanırken Akif Baştürk 7 Gurupta seçimi kazanan taraf oldu. 

02 Ekim 2022 21:17
TSO'da Sadıkoğlu Yeniden Kazandı

Malatya'da çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı TSO Seçimleri meslek gruplarında oy verme işlemi sabah başladı. Oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar sürdü. Açılan sandıklarıda kesin olmayan resmi sonuçlara göre mevcut Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 23 Meslek gurubunda seçimleri beyaz liste deki adaylar kazandı. Mavi listede yer alan Akif Baştürk ise 7 meslek gurubunda seçimi kazandığı bildirildi. Sonuçların belli olmasıyla birlikte Oğuzhan Ata Sadıkoğlu taraftarları davul zurna eşliğinde kutlamalara başlarken seçim sonuçlarının belli olmasından sonra konuşan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu TSO Binası öünde yaptığı konuşmada "bu seçimi Malatya kazandı, desteğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. Dörtyoldaki seçim bürasuna kadar yürüyerek giden Sadıkoğlu'na  sloganlarla destek veren TSO üyeleri kazanmayı kutladılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.