ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Budan Ailesinin Acı Günü... Enver Budan Vefat Etti

Malatya Ziraat Odası Eski Başkanı ve Himayeye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ece Budan'ın eşi Enver Budan tedavi gördüğü hastahanede vefat etti. Malatya'nın aşçısı Mustafa Saygı ile Malatya eşrafından KAdriye Diyarbakırlıoğlu'da vefat etti. 

30 Eylul 2022 00:40
Budan Ailesinin Acı Günü... Enver Budan Vefat Etti

Bir Yıldan beri Özel Divan Hastanesinde Yoğun Bakımda yaşam mücadele veren Malatya eşrafından Malatya Eski Ziraat Odası Başkanlarından Dt. Enver Budan hayat mücadelesini kaybederken ebedi aleme intikal etti.

HİMYAÇDER Genel  Başkanı Ayşe Ece Budan’ın  Eşi Dt. Enver Budan’ın Vefatı büyük üzüntü yaratırken, Merhum Enver Budan’ın Bugün Cuma namazına müteakip Şehir Mezarlığında kılınacak cenaze namazının ardından Battalgazi İlçesi Alibaba Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine kalabalık bir topluluk katıldı. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kuurlu olarak Merhum Enver Budan'a Allah’tan rahmet diler,.Başta Kıymetli eşi Ayşe Ece Budan olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

TAZİYE ADRESİ :Başharık Mah İstanbul evleri3- Kanal Yanı /  Battalgazi

MALATYA'NIN AŞÇISI HACIBABA DA VEFAT ETTİ

Malatya'nın aşçısı Hacı Baba adıyla tanınan Mustafa Saygı'da vefat etti. Saygı için Şehir Mezarlığında düzenlenen cenaze törenine kalabalık bir topluluk katıldı. 

KADRİYE DİYARBAKIRLIOĞLU'DA VEFAT ETTİ

Malatya eşrafından merhum Yaşar Diyarbakırlıoğlu'nun eşi, Avukat Ferudun Diyarbakırlıoğlu 'nun annesi Kadriye Diyarbakırlıoğlu'da vefat etti. Cenazesi 01.10.2022 Cumartesi günü öğlen namazından sonra Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir. Taziye adresi eski SSK hastanesi karşısı, Çarşı Market üzerindeki merhumenin kendi evindedir. Merhumeye rahmet, tüm aileye sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.