ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Baştürk Akpınar Esnafından Destek İstedi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlık seçimlerine sayılı günler kala TSO Başkan Adayı Akif Baştürk, Esnaf ziyaretlerine hız verdi. Tüm esnafları gezmeye gayret gösteren Baştürk, esnaflardan destek istedi. 

27 Eylul 2022 18:06
Baştürk Akpınar Esnafından Destek İstedi

Akpınar’ın Malatya’nın ticaretinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Baştürk, “Bildiğiniz gibi Akpınar ticaretimizin kalbi, Malatya’mızın ticaret merkezlerinden birisi ve biz de burada esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler bu hafta sonu TSO seçimlerinden galip gelebilmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. İnşallah Malatya’mızla beraber büyüyeceğiz ve ticaretimizi geliştireceğiz. Malatya’mızı ve ülkemizi güzel günler bekliyor. Bizler buna inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Aynı şekilde Malatya’mıza da güveniyor ve tüm desteklerini güzel günlerde ve işlerde buluşmak ümidiyle bekliyoruz” dedi. 

Akpınar esnaflarının ‘Biz sizin yanınızdayız’ sözlerine değinen Baştürk, “Akpınar esnafının bizimle olması ve bizimle hareket etmesi bizleri tabi ki çok onurlandırdı. Her iki taraf için de güven verdi. İnşallah bizlerde esnafımızın güvenine layık olmaya çalışacağız ve bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında başkan adayı Akif Baştürk’e iyi dileklerde bulundular.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.