ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Şehit Üsteğmen Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu.

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23.09 2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen P. Ütğm. Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu. 

27 Eylul 2022 14:28
Şehit Üsteğmen Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu.

Sancaktar Mahallesi’ndeki Mevlide, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan V. Umut Yalçın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şehit ve Gazi Dernekleri, Şehidimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit, okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Mevlit sonrası Vali Şahin ve beraberindekiler, şehidimizin babası Niyazi Erkuş, annesi Suna Erkuş ve şehidimizin yakınlarına başsağlığı dilediler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43