ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara Arguvanlılar Derneği Kongresini Yaptı

Ankara Arguvanlılar Derneği kongresinde Başkan Asım Aydoğdu yeniden seçilirken Yönetim Kurulu da yeniden belirlendi. 

27 Eylul 2022 13:30
Ankara Arguvanlılar Derneği Kongresini Yaptı

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğimizin 25. Dönem Olağan Genel Kurul toplantısı 54 kişinin katılımıyla 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 13.00'te Ankara'daki dernek merkezinde yapıldı. Divan başkanlığına Celal Tunçer, katip üyeliklerine Deniz Ercan ve Eylem Yıldırım'ın seçildiği kurulda faaliyet raporunu dernek başkanı Asım Aydoğdu okudu.

Başkan Asım Aydoğdu "Covid 19 hastalığı nedeni ile kapalı alanlarda etkinliklerin yasaklanması nedeniyle bu dönemde biz de etkinliklerimizi çoğunlukla internet ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirdik. Buna göre; 8 Mart 2022 Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Kadın Hakkı” konulu sadece kadınlarımızın katıldığı öykü yarışması gerçekleştirdik. 2 Mart 2022 tarihinde İnönü Üniversitesi ile Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğimiz tarafından hazırlanan, Arguvan’ın kültürel yapısının detaylı bir şekilde ele alındığı, Editörlüğünü Ayşe Akman’ın yaptığı “Deryadan Damlalar Arguvan” isimli kitabımız yayınlandı. Kitabımız Malatya’da il Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ait kütüphanelerde yer aldığı gibi Arguvan ve köylerindeki kütüphanelere de hediye edildi. Ayrıca Arguvan Vakfı’nın Ses Yarışması'na katılımımızla katkı sunduk" dedi.

Genel kurulda Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi ve üye aidatları aylık 10 Lira olarak belirlendi. Yapılan oylama sonucunda Yönetim ve Denetim Kurulları oybirliği ile aşağıdaki şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu (Asil)

Asım Aydoğdu-Başkan

İbrahim Özgür Bektaş-Başkan Yardımcısı

Ali Askar Şahin-Sayman

Nazlı Yıldırım-Sekreter

Derya Öztürk

Muharrem Öztürk

Veysel Temiz

Yönetim Kurulu (Yedek Üyeler)

Gülseren Özer

Olcay Gül

Güner Fırat

Şevki Bozkurt

Süleyman Kaya

Hasan Çakır

Mehmet Mustafa Şimşek

Denetim Kurulu (Asil)

Tülay Şirin-Başkan

Seydihan Çamur

Hüseyin Salman

Denetim Kurulu (Yedek Üyeler)

Sultan Göktepe

Ali Rıza Sülün

Ali Kılıç

Dilek ve temennilerden sonra Genel Kurul toplantısı sona erdi. Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu üyeleri katılımcılara Süheyla Yıldız’ın "Nasya" isimli kitabını hediye etti. Süheyla Yıldız'ın hediye edilen kitapları katılımcılar için imzalamasıyla Genel Kurul sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.