ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Çalınan Çapa Motoru Yazıhan'da Bulundu

Battalgazi'de Çalınan Çapa Motoru Yazıhan'da Bulundu Battalgazi ilçesinde çalınan Çapa Motoru Yazıhan ilçesinde bulunarak sahibine teslim edildi. 

15 Eylul 2022 19:01
Çalınan Çapa Motoru Yazıhan'da Bulundu

     Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; bir süre önce Meydanbaşı Mahallesinde 60.000 TL değerindeki  çapa motorunun çalınması üzerine yapılan soruşturmada olayı gerçekleştiren şüpheli 2 şahıs tespit edilerek yakalandı. Çalını çapa motoru Yazıhan ilçesinde temin edilerek sahibine teslim edilirken, işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edilen şüphelilerden H. Y. isimli şahıs tutuklanmış, M. S. U. isimli şahıs ise mahkemece serbest bırakıldı. 

Öte yandan Hasanbey Caddesi üzerinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı konusu ile ilgili olayın şüphelisi ve motosiklet tespit edilerek şüpheli şahıs yakalanarak soruşturmaya başlandı. 

Akpınar Mahallesinde bir vatandaşın cüzdanını çalıp kredi kartından toplamda 2.219 TL işlem yapılmasıyla meydana gelen açıktan hırsızlık-banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı ile ilgili şüpheli Y.B. tespit edilerek yakalanmış, sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır.

Çöşnük Mahallesi ve Hasanbey Caddesinde meydana gelen iki ayrı cep telefonunun gasp edilmesi olayı ile ilgili olayın şüphelileri suça konu cep telefonları ile tespit edilerek yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

                                                         

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.