ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

AZERBAYCAN’DAN DARENDELİYE GELİN GELDİ

Darende’nin Nadir mahallesi sakinlerinden saygın KAYAGİL ailesine Azerbaycan'dan gelin geldi. 

14 Eylul 2022 18:05
AZERBAYCAN’DAN DARENDELİYE GELİN GELDİ

Merhum Bekir Kayagil ile merhume Fadime Kayagil çiftinin evlatları emekli Asb Yüksel Faik Kayagil ile Necmiye Kayagil hanımefendi torunları, Levent Saraçoğlu, Azerbaycan’dan gelin getirerek Darende ile Azerbaycan’ı birleştirmeye vesile oldular.

Yüksel Faik Kayagil hemşerimizin Hastanede tedavi gördüğü ortamda gerçekleşen, Azerbaycan’daki düğün merasiminden sonra İstanbul /Beylikdüzü nikah salonunda yapılan nikah merasimi akabinde topluca hastanede ziyaret edilen Kayın peder Yüksel Faik Kayagil arasında duygulu anlar yaşanırken, Kayınpeder tarafından takılan düğün hediyesi mutluluğa vesile oldu.

Emekli öğretmen Alev Kayagil hanımefendi, meslektaşı Azerbaycan’lı İngilizce öğretmeni Medine hocayı oğlu Levent Saracoğlu’nun Darende kimliğine katması ile başlayan mutluluk dost ve akrabaların tebrik ve göz aydın dilekleri ile seyrini tamamlayıp dede Yüksel Faik Kayagil ile nine Necmiye Kayagilin mürüvvetine mürütvvet katmaya vesile oldular.

Eczacı Zeynep Ocakcıoğlu hanımefendi ve iş adamı Erol Kavlak kardeşim ile hala dayı çocukları olarak emekliliği sonrası İstanbul /Üsküdar’da yaşamını sürdüren Emekli Kara ASB.Yüksel Faik Kayagil aynı zamanda , Alev-Işıl ve Seval Kayagilin sevgili babalarıdır.

Halen rahatsızlığı nedeniyle evinde tedaviye tabi tutulan,Yüksel Faik Kayagil beyefendinin mutluluklarını paylaşır,Torunlarının evlilikleri hayırlı uğurlu olsun der., Acil şifalar dileriz. (Haber:Maşara)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43