ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Baştürk, MAŞTİ esnafını ziyaret etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Akif Baştürk, Şehit Hamid Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) esnaflarını ziyaret etti. 

13 Eylul 2022 19:53
Baştürk, MAŞTİ esnafını ziyaret etti

MAŞTİ'de esnafları tek tek dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinleyen Akif Baştürk,  “Bizler Malatya’mız için çalışıyoruz ve bizim gibi çalışan tüm esnafımızın da destekçisiyiz” dedi.

2 Ekim’de yapılacak olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri yaklaştıkça başkan adayı Akif Baştürk’ün seçim çalışmaları da hız kazanmaya başladı. Seçimlere mavi pusulayla girecek olan Baştürk, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Baştürk, Malatya’nın şehirlerarası ulaşımında önemli bir yere sahip olan Şehit Hamid Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne giderek buradaki firma sahiplerini, çalışanlar ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Terminalde ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Baştürk, “Bu gün MAŞTİ’yi gezdik ve çok güzel ilgi ve alaka gördük. Bu firmalarımız gecesini gündüzüne katarak kilometreleri kısaltarak gönülleri birleştiren çok değerli firmalarımız. Öyle ki kar-kış demeden her türlü yol şartlarına rağmen bizlere hizmet vererek bizler için çalışan tüm firmalarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum ve kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

Baştürk, “Firmalarımızla birlikte hep beraber büyüyeceğiz”

MAŞTİ esnafı ve firmalar tarafından güler yüzle karşılandıklarını dile getiren Baştürk, “Sağ olsunlar gerçekten bizlere karşı büyük bir tevazu ve güvenleri var. Bizlere inanıyorlar inşallah bizlerde hep birlikte Malatya’mızın büyümesi ve gelişmesi için çok çalışarak bu güvene layık olacağız. Gerek ulaşımın arttırılmasında gerekse turizmin canlanması noktasında çalışmalar yapacak ve firmalarımızın da çalışmalarına katkı sunarak hep beraber büyüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43