ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Dilek'te Esrar İmalathanesi Ortaya Çıkarıldı

Yeşilyurt'un Dilek mahallesinde Hint keneviri ekerek esrar üreten bir şahus 232 kilo esrar, 152 kök hint keneviri ve kenevir tohumu ile birlikte yakalandı. 

12 Eylul 2022 11:55
Dilek'te Esrar İmalathanesi Ortaya Çıkarıldı

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde ikamet eden bir şahsın yasadışı kenevir bitkisi ekimi yaptığı ve esrar maddesi elde ederek uyuşturucu madde ticareti yapacağı duyumu alındı. Bunun üzerine harekeyte geçen jandarma alınan duyum üzerine şahsın ev ve eklentilerini tespit ederek, adli makamlardan alınan arama kararı ile operasyon başlatıldı. Drone destekli yapılan operasyon neticesinde 232 kilogram kubar esrar maddesi, 152 kök kenevir bitkisi ve 530 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Esrar imalethanesi kapatılırken yakalanan şahıs gözaltına alındı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43