ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Başdemir Ailesinden Malatya'ya Bir Okul Daha

Hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir tarafından, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaptırılacak olan Adnan Başdemir Ortaokulu için temel atma töreni düzenlendi. 

12 Eylul 2022 16:22
Başdemir Ailesinden Malatya'ya Bir Okul Daha

Düzenlenen törene Vali Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Hayırsever İş İnsanı Mustafa Başdemir, Kamu Kurum Kuruluş Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından söz alan Vali Şahin, “Bugün çok kıymetli ve anlamlı bir etkinlikte bir aradayız. Malatya'da çok sayıda hayırseverimiz var. Allah sayılarını artırsın Bu eğitim yuvasının temelinin atılması bize nasip oldu İnşallah açılış kurdelesini kesmek de yine bizlere nasip olur” dedi

Malatya’nın; çok güzel insanların yaşadığı, memleketimizin mutena bir köşesi olduğunu ifade eden Vali Şahin, “eğitim hizmetleri sadece devlete bırakılmayacak kadar büyük ve şumüllü işler, dolayısıyla devlet elbette yükün çoğunu alıyor ama tüm paydaşların hayırsever iş adamlarının, diğer kamu kuruluşlarının, STK'ların da eğitim konusunda kendi paylarına düşen yükü almaları lazım. Bu okul özelinde sayın rektörümüze, hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Burada eğitim gören evlatlarımız sizin en büyük sermayeniz olacak. Tüm Malatyalı ve diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil eden bu güzel eğitim yuvasının en kısa zamanda tamamlanıp hizmete açılması dileğiyle emeği geçen herkesi kutluyorum, hepinize saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Müftü Yardımcısı Abdullah Bekiroğlu’nun yaptığı duanın ardından okulun temeli atıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43