ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Arapgir Bağbozumu Festivali Başlıyor

25. Arapgir Bağbozumu ve 1. Mor Reyhan Hasat Şenlikleri 10 Eylül Cumartesi günü başlıyor. Ankara Arapgirliler Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ve Arapgir Postası Gazetesi Sahibi Kamuran Sezer Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

09 Eylul 2022 15:23
Arapgir Bağbozumu Festivali Başlıyor

Malatya Gazeteciler Cemiyetinde açıklamalarda bulunan Ankara Arapgirliler Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir, Arapgir üzümü ile Mor reyhanı tanıtmak amacıyla düzenlenen festivale tüm Malatyalıların katılmasını beklediklerini belirterek "Festivale katılmak üzere vçok sayıda hemşierimiz Arapgir'e geliyor. Bizde Ankara'dan geldik. Arapgir tarihi değerleriyle ve ürettiği ürünlerle her zaman marka olmuş bir ilçemizdir. Festivalde birlik ve beraberlik içinde güzel etkinlikler yapılacaktır" dedi. 

Malatya'nın ve Arapgir İLçesinin en eski Gazetesi olan Arapgir Postası Gazetesi Sahibi Kamuran Sezer'de festivale tüm Malatyalıları davet ederek, Arapgir'de hareketli günler yaşandığını kaydetti. 25. Kez düzenlenecek Festivale Mor Reyhan'ında eklenmesiyle önemli bir adım daha atıldığını kaydeden Sezer, Arapgir'i çok sayıda ziyaretçi çekmeye başladığını da söyledi.

Festival programı:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43