ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kilise'ye tehditte bulunan şahıs serbest bırakıldı

Malatya Valiliği Kurtuluş Kilisesi yöneticilerini tehdit ettiği iddiasıyla yakalanan kişinin gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiğini bildirdi. 

09 Eylul 2022 00:01
Kilise'ye tehditte bulunan şahıs serbest bırakıldı

 Gazeteci İsmail Saymaz'ın "Malatya’da bir Zirve provokasyonu daha mı?" başlıklı yazısında yer alan iddiaların basında yoğun bir şekilde yer alması üzerine Malatya Valiliği yazılı açıklama yaptı.  Açıklamada  "Bazı basın ve yayın organlarında, ilimizde bulunan Kurtuluş Kilise’sine yönelik tehdit haberleri ile ilgili olarak; Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Şube yöneticilerinin konu ile ilgili müracaatları sonucu; müracaatlarında bahsi geçen T.A. isimli şahıs Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığınca ilgili şahıs tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş ve mahkemece Adli Kontrol Kararı verilmiştir. Ayrıca Kilise Yöneticileri için fiziki ekip ve yakın koruma tedbirleri alınmıştır. İddialarla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.