ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sadıkoğlu Seçim Ofisini Açtı

Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve 2 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 

07 Eylul 2022 12:10
Sadıkoğlu Seçim Ofisini Açtı

Malatya Dörtyol mevkiinde yapılan açılışa bazı oda başkanları, işadamları kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

 “GETİRDİĞİMİZ YATIRIMLARLA ÖVÜNÜYORUZ”

Göreve geldikleri günden bu taraf sürekli olarak çalıştıklarını ifade eden Sadıkoğlu,Tevazu, samimiyet ve cesaret sloganıyla vatandaşlara seslenerek şunları söyledi;  “Eşit şartlarda bir seçim olması için kendi imkanlarımız dahilinde yürütme gayretimiz var. Onun için seçim ofisimizi açmak ve seçimi buradan start vermek istedik. TSO’da uzun yıllardan beri birçok görevlerde bulundum. Haklının yanında durmak suretiyle mücadele etmeye gayret gösterdim. Göreve geldiğimizden bugüne üyelerimizin hakkı, hukuku için mücadele etmek gücün değil haklının yanında yer almak, üyelerimizin menfaatini yerleştirmek suretiyle gayret gösterdik. Sanayimizin büyümesi, ticaretimizin de daha canlı olabilmesi için sayısız projelere imza atmaya gayret gösterdik. İstihdamı ve ihracatı arttırmak için birçok firmaları buraya davet ettik, milyon dolarlık yatırımlar yaptık. Şahsi sermayemiz ile değil, buraya getirdiğimiz yatırımlarla övünüyoruz.” dedi.

“HEDEFLERİMİZ VAR”

Hedeflerini sıralayan Sadıkoğlu; “Görev süremizde 17 bin Malatyalının çalışması için gayret gösterdik ve bugün başarıya ulaşmış yatırımcılarımızla gurur duyuyoruz. Şehrin gelişmesi için gayret göstermeli, kişilerin değil. Birilerinin ekmek yiyeceği imkanlar yaratmamız gerekir, şahısların değil. 33 yılda 22 bin kişi çalışırken 17 bin çalışanı 4 yılda görev süremize sığdırdık ve devam edeceğiz. Birçok proje üretiyoruz. Önümüzdeki 4 yılda istihdam hedeflerimiz 25 bin, ihracat hedeflerimiz ise 1 milyar dolar civarında  Malatya’nın ileri gitmesi için çaba göstermek. 2 yıllık pandemi sürecinde üyelerimize dokunamadık, belki ziyaret edemedik onlarla bir araya gelemedik onlardan özür diliyoruz. Ama biz 4 yıl görev süremizde 2 yıl görev yaptık. Bu eksikliklerimizi telafi etmeye kardeşiniz olarak söz veriyorum.” Diye konuştu.

“YALAN VE İFTİRALARLA ODAYI ELE GEÇİRMEK İSTEYENLER VAR”

Konuşmasının sonunda kendisine ve yönetimine yönelik iftiraların olduğunu ileri süren Sadıkoğlu; “İftira atmak isteyenler oldu. Siyasi olarak bulundukları konumları korumak adına başarıyı kıskananlar oldu. Özellikle bizler burada siyaset üstü bir yer halindeyiz. Hiçbir partinin arka bahçesi olmadık. Yapmış olduğumuz çalışmalarla bize iftira atmaya çalışanlara, engel olmaya çalışanlara, çalışarak, proje üreterek cevap vereceğiz. Bel altı vurmak derdimiz yok, burada proje anlatma derdimiz var. Herkesin odası olacağız, olmaya devam edeceğiz. Burada Malatya’ya bizlerden daha iyi hizmet edebilecek , bizlerden daha samimi ekipler varsa tercihinizi de kullanmanızı arzu ederim. Ama lütfen göreve geldiğimiz günde karşılaştığımız gibi bugünde karşılaştığımız bir konu var. Yalanlarla, iftiralarla OSB bölgesinden  atıldık, OSB bölgesine getirilen insanların bugün TSO odasını ele geçirme arzusuna müsaade etmeyen bir Malatya olacağını görüyorum.” dedi.

 Yapılan konuşmanın ardından seçim ofisi dualarla açıldı.

 Haber: Yeni Malatya Gazetesi Onay OZAN 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.