ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürkan; Koronavirüs tedbirleri tedirginlik yaratmasın

Türkiye’de de bir hastada görüldüğü ortaya çıkan koronavirüse karşı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'da her türlü tedbirin alındığını belirterek “Alınan tedbirler halkımızda tedirginlik yaşatmasın, bunlar önleyici tedbirler. Ayrıca stok yapmaya da gerek yok, Esenlik depolarında her şey var”dedi. 

14 Mart 2020 19:20
Gürkan; Koronavirüs tedbirleri tedirginlik yaratmasın

Malatya Valiliğinde saat 12.00’de düzenlenen basın toplantısında Malatya Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri ve Malatya Olay’ın sorusu üzerine Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, kentin dört bir yanında gerekli tedbirin alındığını, fahiş fiyatlara karşı sıkı kontroller yapıldığını aktarıp şu uyarılarda bulundu:
“Biz tedbirleri vatandaşlarımızı korumak için alıyoruz. Tedbirlerde vatandaşlarımız tedirgin olmasın. Stok yapmaya gerek yok, Esenlik depolarında her şey yeterinden de fazlası var. Sıkıntı olacak bir durum yok. Bu tedbirleri fırsata çevirmek isteyenler e de asla fırsat vermeyiz.  Malatya'nın her yerinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz. Bu nedenle alınan tedbirleri gören vatandaşlarımızın tedirgin olmalarıda da gerek yoktur. Bunlar önleyici tedbirlerdir."
 
Haber: Ali Aladağ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.