ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Kangal’da Kazada ölenler Toprağa Verildi

Sivas'ın Kangal ilçesinde Bursa’dan düğünden gelenleri taşıyan minibüs ile kamyonun kafa kafaya çarpıştığı kazda hayatlarını kaybeden 7 kişi Hekimhan ilçesinde toprağa veriliyor. Kaza da 5'i ağır olmak üzere 9 kişi de yaralanmıştı. 

02 Eylul 2022 04:27
Kangal’da Kazada ölenler Toprağa Verildi

Hekimhanlı Öğretmen Fahri Kızılaslan, öğretmen Rabia Görünç ile evlenme kararı alınca ailesiyle birlikte Bursa’ya kına töreni yapmaya gitti. Bursa’dan dönen aile fertlerini taşıyan Ayhan Sevin (51) yönetimindeki minibüs, Sivas-Malatya karayolunun Kangal ilçesine bağlı Yeşildere mevkiinde Muhlis Ösme (52) idaresindeki 34 EBE 72 plakalı nakliye kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada damadın annesi Şenay Kızılaslan ile Adile İzci, Fadime Sarıbaş, Meliha Kızılaslan, Süleyman Kızılaslan ile minibüs şoförü Ayhan Sevin ve oğlu Seyit Battalgazi Sevin vefat ettiler.

Kaza Malatya ve Hekimhan ilçesinde büyük üzüntü yarattı.

CENZAE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cenaze Merasimi Düzenlendi

Sivas-Malatya karayolunun 16. kilometresinde Kangal İlçesi Yeşildere köyü mevkiinde Bursa'dan Malatya'ya dönmekte olan düğün minibüsü ile Malatya'dan Amasya'ya yük taşımacılığı yapan kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Hekimhan Paşa Kandemir Camiinde cenaze merasimi düzenlendi.

Cenaze merasimine Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Kaymakam Vekili Mücahit Zıvlak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Siyasi Parti Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden vatandaşlar Hekimhan İlçe Mezarlığına defnedildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43