ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

30 Ağustos Resepsiyonunda Zafer Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Resepsiyonu Düzenlendi 

01 Eylul 2022 11:08
30 Ağustos Resepsiyonunda Zafer Coşkusu

Malatya Valisi Hulusi Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 100. yıldönümü kutlamaları münasebetiyle resepsiyon verdi.

Düzenlenen resepsiyona, Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, 7. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Baro Başkanı Onur Demez, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Şehit Yakınları, Gaziler, TSK Mensupları, STK Temsilcileri, Meslek Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

Protokol üyeleri ve Resepsiyona katılan konukları selamlayarak sözlerine başlayan Vali Şahin, yaptığı konuşmada 2. Ordu'ya ev sahipliği yapan Malatya’mızda bize yakışan, Malatyalıya yakışan, 2. Ordu'ya yakışan, çok güzel bir bayram kutlaması oldu. Emeği geçenleri tebrik ediyorum ve kutluyorum dedi.

Ordumuzun bizim için çok kıymetli olduğunu Milletimizin ve Devletimizin varlığını, ordumuza borçlu olduğunu belirten Vali Şahin dünyada önce devletler kurulur ondan sonra ordular inşa edilir ama Türk Milleti önce ordusunu kurmuş, sonra Devletlerini kurmuştur. Ordu olmadan hiçbir devletimiz kurulmadı, kurulamadı. Ordumuzun düzeniyle devletimizin düzeni de aslında iç içe geçmiştir. Hatta ailelerimizin düzeninde bile Türk Silahlı kuvvetlerimizin geleneği vardır. O yüzden çocuklarımıza isimler verirken İlker, Soner gibi asker isimleri veririz. Çünkü her Türk evladı ister kız olsun ister erkek olsun Türk ordusunun bir parçasıdır. Hepimiz hangi rütbede olursak olalım, sivil olalım, asker olalım, hangi yaşta olursak olalım, Türk Ordusunun birer neferiyiz, dedi.

Resepsiyon sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı pastasını Vali Şahin, 2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birlikte kestiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43