ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgir Bağbozumu Şenlikleri 10-11 Eylül'de Yapılacak

Arapgir Bağbozumu Şenliklerinin 10-11 Eylül tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı 

22 Ağustos 2022 16:06
Arapgir Bağbozumu Şenlikleri 10-11 Eylül'de Yapılacak

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir Kültür Derneği başkanı Turgay Akşahin, ve Köy dernek başkanlarının ve danışma kurulu üyelerinin katılımıyla 10-11 Eylül tarihinde Arapgir de yapılması planlanan 25. Arapgir Bağ Bozumu 1. Mor Reyhan Hasat Şenlikleri istişare toplantısını Merter Greenpark Otelde gerçekleştirildi. 

Festivalin afişi hazırlanırken, Şenlikler kapsamında yapılması kararlaştırılan etkinliklerin hazırlıkları da yapılacak. Bağbozumu Şenliklerinde bu yıldan itibaren 1. Mor Reyhan Hasat şenlikleride gerçekleştirilecek. Şenlikler kkapsamında Arapgir Köhnü Üzümü ile Mor reyhanın tanıtımı da yapılacak. Bu arada İstanbul'da oturan Arapgirlilerinde şenliklere katılması için hazırlık yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.