ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Atmani Vakfın'da Başkan Değişti

Türkiye'de yaşayan Atmalılar tarafından kurulan Atmani Vakfı Başkanı Kemal Düzova'ın ayrılmasıyla Başkanlığa A. Gafur Gümüş seçildi. 

14 Ağustos 2022 20:00
Atmani Vakfın'da Başkan Değişti

Merkezi İstanbul'da bulunan ve Malatya'daki Atmalılar Derneğininde destek vererek kuruluşunda önemli rol oynadığı Atmani Vakfı Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada "Vakıf Başkanımız; Kemal DÜZOVA, yoğun işleri sebebiyle başkanlık görevinden ayrılmıştır. Kurucu Başkanımız Sayın Kemal DÜZOVA'ya Vakfımızın kuruluş aşamasından bugüne kadar yaptığı emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kurulumuzun itifakla almış olduğu kararla;Vakıf Yönetim Kurulu Başkanlığına 1. Başkan Yardımcımız A.Ğafur GÜMÜŞ getirilmiştir. A.Ğafur GÜMÜŞ'ten boşalan 1.Başkan yardımcılığına; 2.Başkan yardımcısı Kazım ÇELİK, 2.Başkan yardımcılığına ise, Mehmet TOPRAK seçilmiştir. Görev değişikliğinin Vakfımız için güzel çalışmalara ve hayırlara vesile olması dileklerimizle, yeni Başkan A.Ğafur GÜMÜŞ ve ekibine başarılar diliyoruz" denildi.

ATMANİ VAKFI

Yönetim Kurulu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.