ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sevgi Evlerinde Aşure Günü Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü MİAD Sevgi evlerinde aşure günü etkinliği düzenlendi. 

10 Ağustos 2022 23:07
Sevgi Evlerinde Aşure Günü Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğüne bağlı Kadın Konuk Evi ve MİAD Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde ‘aşure’ etkinliği düzenlendi. Bağlı Kuruluşlar tarafından organize edilen aşure etkinliğine İl Müdürü Galip Sökmen, Kuruluş Müdürleri, Personeller ile kuruluşlarda kalanlar katıldı.

Etkinlikte konuşan İl Müdürü Galip Sökmen “Bolluğun, bereketin, sevgi ve merhametin, gönüllerdeki kardeşliğin, paylaşarak yaşanan mutluluğun ve güzelliğin timsali, Muharrem Ayı’nın ve Aşure Günü’nün tüm insanlığa hayır, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, Peygamber Efendimizin torunu Hazreti Hüseyin efendimizi ve Kerbela şehitlerini rahmetle yad ediyor, Muharrem ayımızın da hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu tür organizasyonların birliğimize beraberliğimize başarımıza vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyor emeği geçen kuruluş müdürleri olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra aşure ikramında bulunuldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.