ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Derebeyleri Yeni Malatyaspor'u Ziyaret Etti

Malatya'nın en büyük Taraftar gurubu olan Derebeyleri Taraftarlar Derneği Yönetimi Yeni Malatyaspor kampını ziyaret ederek takıma moral verdiler. Deredeyleri Taraftarları Perşembe günü Orduzu Pınarbaşında takıma destek gösterisi yapacak. 

10 Ağustos 2022 06:14
Derebeyleri Yeni Malatyaspor'u Ziyaret Etti

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Dernek üyeleri ve Akademisyen Özgür Karataş'la birlikte Yeni Malatyaspor'u Nurettin Soykan Tesislerinde ziyaret ederek Bodrumspor maçı öncesinde takıma moral verdiler. Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya "Taraftarlarımızla birlikte Yeni Malatyaspor'u ziyarete geldik. Kulüp başkanımız, Yöneticilerimiz, Kulüp Müdürümüz, Genel Kaptanımız, Antrenörlerimiz ve futbolcularımızın özverili çalışmalarına şahit olduk. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Takımımızın yanıdayız" dedi.

Kulüp Başkanı Ahmet Yaman ve Yönetim Kuruluna da başarılar dileyerek çiçek veren Başkan Kaya takımın başarısı için tüm Malatyalıların destek olmasını istedi..

DEREBEYLERİ TESİSLERE GİDİYOR

Derebeyleri Taraftarlar Derneği organizesinde çok sayıda taraftar 11 Ağustos Perşembe günü saat 18.30'da Dernek önünde toplanarak Orduzu Pınarbaşındaki Yeni Malatyaspor tesisilerine giderek takıma mıoral desteği verecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.