ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Prof.Dr. Toplu İnönü Üniversitesine Veda Etti

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalına yıllarca hizmet veren Prof.Dr. Yüksel Toplu, kamu görevine son vererek Özel Malatya Park Hastanesine geçtiğini açıkladı. 

07 Ağustos 2022 14:21
Prof.Dr. Toplu İnönü Üniversitesine Veda Etti

İnönü Üniversi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay ve Kulak Burun Boğan Ana Bilim Dalı tarafından plaketle ödüllendirilen Prof Dr. Yüksel Toplu yaptığı açıklamada "Hayat hikayesi göz açıp kapayıncaya kadar hızlı malesef. Asistanlığa başladığım gün hala tüm detaylarıyla aklımda. Dün bir başlangıcı getirdi, bugün ise bir ayrılışı. Hayat bu, ne zaman ne getireceği belli olmuyor. Üniversiteden ayrilip Malatya Park hastanesinde çalışmalarıma devam edeceğim. Benim için bu ayrılış birşey ifade etmiyor. İnönü KBB her zaman yuvam olmaya devam edecektir. Çok kıymetli hocam, rektörüm Prof Dr Ahmet Kızılay'a, bölüm başkanım Prof Dr Tuba Bayındır'a, geçmişten bugüne yetismemde emeği olan tüm hocalarıma, herbiri birbirinden kıymetli asistanlarıma ve diğer tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin yolunu açık etsin, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Verilen veda yemeğinin ardından Prof. Dr. Yüksel Toplu'ya bir plaket verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43