ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ramazan Keskin Toprağa Verildi

Malatya Net Haber Gazetesi Sahibi Ahmet Keskin'in babası ve kanaat önderlerinden Ramazan Keskin, rahatsızlığından dolayı vefat etmesinin ardından kalabalık bir topluluk tarafından toprağa verildi. 

06 Ağustos 2022 11:28
Ramazan Keskin Toprağa Verildi

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu vefat eden Net Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Keskin’in babası Malatya’nın kanaat önderlerinden olan Ramazan Keskin için Şehir mezarlığında cenaze namazı kılındı.   Keskin’in cenaze törenine, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Malatya’da faaliyet veren birçok yayın organı temsilcileri ve yine birçok Sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile Keskin ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Merhum Keskin'in cenazesi daha sonra Cumartesi günü öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Uluköy mahallesi (Alikan) Budak mezrasında toprağa verildi.

  Haber: Yeni Malatya Gazetesi Onay OZAN 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.