ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

TOHMA MAHALLESİNİN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tohma Mahallesinin 4,5 km’lik yol eksikliğini planlı bir çalışmayla çözüme kavuşturduklarını söyledi 

05 Ağustos 2022 23:25
TOHMA MAHALLESİNİN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kırsal bölgelerdeki yatırımları incelemek amacıyla yaptıkları program kapsamında Tohma’yı ziyaret ederek, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Kırsal bölgelere ulaşımı rahatlatmak için 2022 Yılı Yatırım Programına aldıkları hizmetlerin aksamadan devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Pandemi ve doğal afetlerden dolayı son yıllarda nüfusu artan kırsal mahallelerimizden Tohma’nın yaşam alanlarına ulaşımı sağlayan yollarını akıcı ve güvenli hale getirmek için ekiplerimiz çok yoğun çalışıyorlar. Mahallemizin merkezindeki yollarıyla ilgili eksiklikleri gidermiştik, ekiplerimiz şu anda kırsal alanlarındaki yolları sathi kaplama çalışmasıyla sağlıklı, temiz ve güvenli hale getirmek için canla başla çalışıyorlar. Özellikle yaz döneminde çok yoğun olarak kullanılan bağ ve bahçelerimizin yollarını yeni yatırımlarımızla daha güvenli hale getirmiş oluyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yaklaşık 4,5 km uzunluğundaki yollarımızı sathi kaplamayla güzel ve akıcı hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Merkez-kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın ulaşım ağını güçlü yatırımlarla yenileyerek Malatya’nın ekonomik, sosyal ve turizm alanındaki gelişim sürecine ciddi destekler sağlıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ise, Yeşilyurt’un merkez ve kırsal bölgelerindeki alt ve üst yapı yatırımlarının aralıksız devam ettiğini ifade ederken şunları söyledi; “ Kırsal bölgelerdeki yatırımları incelemek amacıyla yaptığımız inceleme gezileri kapsamında Tohma’da devam eden yol çalışmalarını denetledik. Son dönemlerde yapılan yatırımlarla ciddi mesafeler kat edildi, mahalle içlerindeki çalışmalar tamamlanırken,  belediyemiz ve ilgili kurumlar kırsal bölgelerde ki çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizlerde bu tür ziyaretler vesilesiyle kırsal bölgelerimiz ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, önümüzdeki dönemlerde yapılacak projelere birlikte karar veriyoruz. Belediye Başkanımıza ve mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43