ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

KIZILAY’DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi yeni yönetim kurulu Malatya Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti. 

02 Ağustos 2022 09:25
KIZILAY’DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Malatya Kızılay şubesi başkanlık görevine atanan Osman Korkut ve Yönetim Kurulu üyelerini  MGC yöneticileri Ali Aladağ, Remzi Hayta, Kayhan İnceoğlu ve Onay Ozan karşıladı. 
Kızılay ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden MGC Başkan yardımcısı Ali Aladağ; “Kızılay sadece Türkiye’de değil, dünyanın çeşitli ülkelerinde yardımlar yapan, halkın, mağdurun yanında yer alan bir kuruluş. Son yıllarda Türk Kızılay’ının zirveye taşınması ve yaptığı yardımlar gerçekten millet olarak bizlerin göğüslerini kabartmıştır.” dedi.

Malatya Kızılay Şubesi Başkanı Osman Korkut; “Malatya’da Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu olmuştu. Doktor arkadaşımızı seçilmişti başkanlık görevine. Yaklaşık 3 ay görev yaptı. Onun ekibinde çalışmaya başlamıştık. 2006’dan bu tarafa aslında kurumun içerisindeyiz. Yöneticilik hariç diğer yerlerde görev aldık. Bu anlamda basın mensuplarımızla tanışmak amacıyla sizleri ziyaret ettik. Hem sizleri tanıyalım, hem de Malatya’mıza, Kızılay’ımıza ne kazandırırız, bayrağı daha ne kadar öteye götürebiliriz çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.