ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Başkan Gürkan Ankara’da ziyaretlerde bulunuyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yapılan ve yapımı devam eden hizmet ve yatırımların hızlı bir şekilde nihayetlenebilmesi için Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunuyor. 

02 Ağustos 2022 05:01
Başkan Gürkan Ankara’da ziyaretlerde bulunuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ankara ziyareti kapsamında Devlet Su İşler (DSİ) Genel Müdürü Lütfi Akca ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gürkan Ankara programı sırasında ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Malatya için elzem projelerden olan ve Malatya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Kuzey Çevre Yolundaki çalışmalar, Mevcut Çevre Yolu ile altyapı yatırım ve çalışmalarıyla alakalı bilgiler aktardı.

Başkan Gürkan daha sonra DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile bir araya geldi. Gündüzbey Kaptajı içme suyu isale hattındaki çalışmalarla alakalı olarak görüşen Başkan Gürkan, ayrıca DSİ Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Akca’ya yeni görevinin de hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43