ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BAŞHEKİM KARAASLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Erol Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. 

01 Ağustos 2022 11:11
BAŞHEKİM KARAASLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Doç. Dr. Erol Karaaslan’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapımı tamamlanarak Battalgazi’de hizmet vermeye başlayan 300 yataklı Devlet Hastanesi’ni de gezen Başkan Güder, yapılan sağlık yatırımlarıyla Malatya’da hizmet kalitesinin her geçen gün daha da yükseldiğine dikkat çekti.

BAŞHEKİM KARAASLAN: “ALT YAPISI GÜÇLÜ BİR HASTANEYİZ”

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaaslan, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, güzel düşüncelerinden dolayı da şükranlarımı sunuyorum. Çok mutlu olduğum bir ziyareti yaşıyorum. Yeni yapılan hastanemizin ilçemize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımızın bizlere desteği büyük ve devamını bekliyoruz. Alt yapısı çok güçlü, konfor düzeyi çok yüksek, tüm branşlarda kaliteli hizmetin verileceği hastanemiz, malumunuz olduğu üzere 300 yataklı bir hastane. Şuanda acil servisimiz hizmete girdi ve günlük bin hasta sayısına ulaştık. Poliklinik servimizde hizmette ve yaklaşık bin hastamızı muayene ediyoruz. Diğer bölümlerimizde yakın zamanda hizmet etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.