ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyespor’da ‘Bayram’ Dönemi

ölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, teknik direktör Soner Bayram ile sözleşme imzaladı. 

30 Temmuz 2022 07:55
Yeşilyurt Belediyespor’da ‘Bayram’ Dönemi

Geçen sezon TFF 3.Lig’den BAL’a düşen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da takımı çalıştıracak teknik adam belli oldu. Yeniden 3.Lig’e yükselmeyi hedefleyen turuncu yeşilliler, geçen sezon Arguvan Belediyespor’u Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden TFF 3.Ligi’ne çıkaran Soner Bayram ile anlaştı. Bayram’ın yardımcılıklarını Ahmet Menevşeoğlu, Bedrettin Bulgurlu ve Hüseyin Ökke yapacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Kulübümüz 2022-2023 sezonu çalışmalarına bugün itibariyle start vermiştir. Kulüp Başkanımız Oktay Özevren ve Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde teknik direktörlük görevi için Soner Bayram ile anlaşmaya varılmıştır, camiamıza hayırlı olsun. Ahmet Menevşeoğlu, Bedrettin Bulgurlu ve Hüseyin Ökke ise yardımcı hoca olarak görev yapacaktır.”

Haber:Malatya SÖZ Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.