ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyesi 227.'nci Parkı Yapıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İlyas ve Bentbaşı Mahallelerinin birleşme noktasında hizmete sunulacak parkla, ilçedeki park sayısını 227'ye çıkaracaklarını söyledi. 

29 Temmuz 2022 23:42
Yeşilyurt Belediyesi 227.'nci Parkı Yapıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un ismine ve marka değerine yakışan park yatırımlarını İlyas ve Bentbaşı Mahallelerinin birleşme noktasında hizmete sunacakları yeni park alanıyla birlikte 227’e çıkartacaklarını söyledi.

Park ve yeşillendirme hizmetleriyle birlikte Yeşilyurt’un bütün bölgelerinde ferah ve modern yaşam alanları oluşturduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Son yıllardaki yatırımlarla birlikte cazibesi ve prestiji artan İlyas ve Bentbaşı mahallelerimizin birleşme noktasında yapımı devam eden park alanımızla birlikte yeni yaşam alanlarımıza bir yenisini daha eklemiş olacağız. Mimari tasarımları, yeşil alanları, sosyal donatıları, oturma alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra spor aletleri ve çocuk oyun gruplarıyla her yaştan ve her kesime hitap eden sosyal yaşam alanlarımızın sayısını buradaki yeni hizmet mekânımızla birlikte 227’e çıkartmış olacağız. Toplam 6 bin 300 metrekarelik alanda bölge sakinlerinin hizmetine sunacağımız güzel ve şirin park alanımızda yeşil alanlar ve sosyal donatıların yanı sıra çocuk oyun grubu, kamelyalar, fıtness aletleri ve yürüyüş yolları yer alacak. Yaklaşık bir ay önce başlayan imalat işlemleri ve çevre düzenleme çalışmaları planlandığı gibi ilerliyor. Bölgeye değer katacak, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltecek çok özel bir park alanını burada inşa ederek park yatırımlarında yakaladığımız başarı seviyemizi bir adım ileriye taşımış olacağız. Saha çalışmalarını büyük bir özveri ve gayretle yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bir yandan yeni parklar inşa ederken diğer taraftan ilçenin muhtelif bölgelerindeki park alanlarındaki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.