ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Aranan 10 Şüpheliden 6'sı Tutuklandı

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 10 Şüpheliden 6'sı Tutuklanırken Elbistan'da yakalama kararı bulunan bir kişide Malatya'da yakalandı. 

29 Temmuz 2022 04:04
Malatya'da Aranan 10 Şüpheliden 6'sı Tutuklandı

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "İlimizin asayiş ve güvenliğin temini yönünde Battalgazi ilçesinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince “Kasten Yaralama, Yağma, Gasp, Tehdit, Mala Zarar Verme,  Açıktan Hırsızlık vb.” olaylara karıştığı tespit edilen faili meçhul şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda tespit edilip yakalanan 10 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine teslim edildi.Ayrıca Elbistan İlamat ve İnfaz Masasınca 3 ayrı dosyadan aranması bulunan bir şahıs yakalanarak hakkında tahkikata başlandı" denildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.