ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Çınar: Çarmuzu Yeni Yatırımlarla Cazip Hale Gelecek

Çarmuzu Mahallesinde ki yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya’nın ekonomik hayatına katkı sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak için kurulan yeni sanayi alanlarımızın güzergâhında bulunan Çarmuzu mahallemiz, kaliteli ulaşım ağıyla birlikte daha fazla gelişecek ve cazibesi artacaktır.” dedi. 

28 Temmuz 2022 04:49
Çınar:  Çarmuzu Yeni Yatırımlarla Cazip Hale Gelecek

Çarmuzu mahallesini modern ve konforlu yollarla buluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, planlamaya aldıkları iki km’lik yolu baştan aşağıya yenilerek bölgenin ulaşım sorununa kökten bir çözüm getireceklerini söyledi.

Malatya’nın ekonomik hayatına katkı sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak için kurulan yeni sanayi alanları ve ticari işletmelerin güzergâhında bulunan Çarmuzu mahallesinin yollarını konforlu bir hale getirmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibimiz, Çarmuzu mahallemizin ulaşım ağını konforlu ve akıcı hale getirmek için başlattığı yol açma, genişletme ve alt yapı malzeme serim işlemlerine devam ediyor. Yeni sanayi alanları ve ticari işletmelerin kurulmasıyla birlikte hareketli bir yapıya bürünen bu bölgemizin ulaşım ağını baştan aşağıya yenileyerek, yollarımızın daha sağlıklı ve güvenli hale gelmesini sağlayacağız. Sanayi bölgelerimizin ulaşım alt yapısını güçlendirecek çalışmalara bizler çok fazla önem veriyoruz. İlçemiz tarihiyle, kültürüyle ve gastronomisiyle olduğu kadar sanayi ve tarım alanında da çok güçlü bir yapıya sahiptir. İlçemiz sınırlarında bulunan organize sanayi bölgelerinin yanı sıra yeni kurulan sanayi alanlarımızın daha güzel ve nitelikli alanlarda iş üretmesi içinde üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. Çarmuzu mahallemizin sınırlarında bulunan sanayi bölgelerimizin yollarını hızlı bir şekilde açan ekiplerimiz, temel alt yapı çalışmalarıyla birlikte sathi kaplama serimine hazır hale getiriyorlar. 2022 Yılı Yatırım Programına aldığımız bu bölgemizdeki iki km’lik yol açma ve yenileme çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yeni gelişmekte olan bu bölgemizin ihtiyaç duyduğu yatırımları gerçeğe dönüştürmüş olacağız. Güçlü, sağlam ve kaliteli yatırımlarımızla birlikte yeni gelişmekte olan bu bölgemizi daha cazip ve tercih edilebilir bir yapıya kavuşturacağız. Biz sanayicimizin ve esnafımızın her daim yanında olduk, bu tür yatırımlarda bunun açık bir göstergesidir. Yeter ki yeni fabrikalar kurulsun, istihdam alanları oluşturulsun bizler ekiplerimizle birlikte ne gerekiyorsa yaparız. İlçemizin dört bir tarafına ulaşımı rahatlatmak ve sağlıklı bir görüntüye ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43