ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Kumar Oynayan 34 Kişi Yakalandı

Malatya'da 3 ayrı adreste kumar oynayan 34 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. 

27 Temmuz 2022 19:38
Malatya'da Kumar Oynayan 34 Kişi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kent merkezinde bulunan 3 ayrı adreste kumar oynandığı tespit edildi. Adreslere baskın yapan ekipler kumar oynadığı tespit edilen 34 şahsa “5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34. maddesine istinaden” toplam 61 bin 850 TL idari para cezası uyguladı. Kumar oynanan masa üzerlerinde bulunan para ve malzemelere el konuluken,  İşletmeci şahıslar hakkında ise Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı.

Öte yandan, Ayrıca kentte meydana gelen Otodan Hırsızlık ile Oto Hırsızlığı olayları ile ilgili asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda iki farklı olayın faili olduğu tespit edilen 3 şahıs yakalandı. 2 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, 1 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

     

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.